Palautuskäytäntö

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Peruutusilmoitukseen tulee sisältää ostajan nimi, osoite, tilauspäivä ja tuote. Ilmoitus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info (at) freijanputiikki.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäisessä kunnossa tai alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotteen on oltava käyttämätön. Kopio peruutusilmoituksesta liitetään tuotepalautuksen yhteyteen. Palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa asiakas ja palautustavasta sovitaan asiakkaan ja yrityksen kanssa yhdessä.

Jos tuote halutaan palauttaa tai vaihtaa kun tilauksesta on kulunut enemmän kuin 14 vuorokautta, asiakasta pyydetään olemaan suoraan yhteydessä meihin.

Tuotepalautukseen tulee liittää asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Tuotteesta maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmotuksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai sen todistettavasti annettu postin kuljetetettavaksi palautusosoitteeseen. Maksunpalautus tehdään aina asiakkaan käyttämällä maksutavalla.

Palautusosoite:  Freijan putiikki, Metsolantie 6, 28360 Pori